Vlietstreek

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Maandelijkse schrijfactie tegen onrecht in museum Rijswijk (elke 4e woensdagochtend van de maand)

26 juni 2024/11:00 -13:00

Samen met Museum Rijswijk organiseert Amnesty Vlietstreek elke vierde woensdag van de maand van 11.00 uur tot 13.00 uur een schrijfochtend. Help mee om onrecht te bestrijden, schrijf mee in Museum Rijswijk met Amnesty International.

De schrijfochtend is op elke vierde woensdag van de maand in Museum Rijswijk in de Herenstraat. In het Museum kun je meeschrijven. Voorbeeldbrieven, papier en pen zijn aanwezig. Je brief kan worden gepost. Je kan zo binnenlopen zonder je aan te melden.

“Wereldwijd worden mensen onterecht gevangengezet of bedreigd. Zij komen op voor hun rechten en die van anderen”, vertelt Jeanette Ridder van Amnesty Vlietstreek.  Wij gaan in Rijswijk maandelijks brieven schrijven aan overheden om hen vrij te krijgen, martelingen en doodstraf te stoppen. Bij de schrijfochtenden komen thema’s aan bod zoals de doodstraf, vrouwenrechten, LHBT-rechten en mensenrechtenverdedigers. Ook zijn er regelmatig schrijfacties voor mensen die al jarenlang vastzitten en waarvoor het nodig blijft om aandacht op hun zaak te vestigen.

Lees hier verder voor meer informatie.

Gegevens

Datum:
26 juni 2024
Tijd:
11:00 -13:00
Evenement Tags:
,

Locatie

Museum Rijswijk
Herenstraat 67
Rijswijk, 2282 BR
+ Google Maps
×