Social Media

De groep Amnesty Vlietstreek (Leidschendam-Voorburg en Rijswijk) is sinds een aantal jaren op social media actief. De Amnestygroep communiceert via Twitter en Facebook. Op onze social media staat informatie over nieuws, acties en resultaten van de Amnestygroep.

Twitter Urgent Actions

Amnesty Vlietstreek (Leidschendam- Voorburg en Rijskwijk) heeft een speciale Twitterpagina voor spoedacties. Via Twitter verspreidt de Amnestygroep Urgent Actions voor mensen in gevaar. Bijvoorbeeld als activisten achter de tralies verdwijnen of gevangenen worden gemarteld.  

Daarnaast hebben wij ook een algemene Twitterpagina Mensenrechten, met informatie over Amnesty. De groep op Twitter is actief met ruim 1450 volgers.

Wil je het nieuws over mensenrechten wereldwijd op de voet volgen? Word dan via onderstaande lid van onze Facebookpagina, of volg ons op Twitter.

WhatsAmnesty Voorburg

Wil je graag op de hoogte blijven van nieuws en activiteiten in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk? Meld je dan aan voor de WhatsAmnesty groep. Er worden geen groepsdiscussies gevoerd via Whatsapp. Als je reageert op ons bericht, komt het terecht bij onze WhatsAmnesty-contactpersoon. Je ontvangt ongeveer twee keer per maand een berichtje via Whatsapp dat te maken heeft met de activiteiten in Leidschendam-Voorburg en Rijswijk. Aanmelden kan via AAN naar +31 683589677, of via de WhatsAmnestyknop, rechts onderin beeld.