Vlietstreek

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amnesty bijeenkomst Universele Verklaring van de Rechten van de Mens 75 jaar

6 maart 2024/20:00 -22:00

universele verklaring van de rechten van de mensDe Universele Verklaring van de Rechten van de Mens bestaat dit jaar 75 jaar! Daarom organiseert Amnesty Vlietstreek op woensdag 6 maart een avond over de rechten die in deze verklaring staan. Deze avond staan onder andere vragen centraal zoals: Hoe kijken wij nu tegen deze Verklaring aan? Wat vinden jongeren ervan? Jongeren laten in korte filmpjes horen hoe zij over de 75-jarige Verklaring denken.

Burgemeester Martijn Vroom zal de avond openen. Een andere prominente spreker van de avond is Prof. dr. Nico Schrijver. Nico Schrijver is staatsraad bij de Raad van State en emeritus Hoogleraar publiek internationaal recht. Verder maakt hij deel uit van diverse VN-organen op het gebied van mensenrechten en volkenrecht. Nico zal ons meenemen in de ins en outs van de Rechten van de Mens.

De bijeenkomst zal plaatsvinden in Theater Ludens aan de Burgemeester Feithplein 95 in Voorburg. De avond start om 20.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

Graag vooraf aanmelden
Graag vooraf aanmelden voor deze speciale avond! De bijeenkomst is gratis. Klik hier en vul het formulier in. U kunt ook contact opnemen via hetzelfde formulier, indien u niet in de gelegenheid bent om te komen, maar wel een boodschap wilt achterlaten.

Gegevens

Datum:
6 maart 2024
Tijd:
20:00 -22:00
Evenement Tags:

Locatie

ludens
Burgemeester Feithplein 95
Voorburg, 2273 BW Nederland
+ Google Maps
×