Collectanten bedankt! Hartverwarmende opbrengst online collecteweek

Amnesty dankt alle vrijwilligers voor hun geweldige inzet en donatie! De jaarlijkse Amnesty collecteweek van 14 t/m 20 maart 2021 is een succes gebleken. Vanwege het coronavirus was deze collecte volledig online. In Leidschendam-Voorburg haalde 12 collectanten online € 1916 op voor het werk van Amnesty. Landelijk is er maar liefst  € 587.063 opgehaald.

Mensen geven om vrijheid
Collectanten en donateurs zijn erg belangrijk voor Amnesty International. Zij helpen mee in de strijd voor een wereld waarin mensen in vrijheid kunnen leven, zonder angst voor onderdrukking, marteling of discriminatie. Het is nog steeds hard nodig dat Amnesty International wereldwijd opkomt voor slachtoffers van mensenrechtenschendingen. Met bijdragen van leden en door giften, zoals tijdens de collecte, wordt het werk van Amnesty blijvend mogelijk gemaakt. Amnesty is onpartijdig en onafhankelijk. Om die onafhankelijkheid te kunnen garanderen, nemen we voor onze acties en onderzoek geen geld aan van de overheid of van politieke en religieuze groeperingen.

Brievenactie Amnesty
Amnesty voert wereldwijd acties voor vrijheid, gelijkheid en rechtvaardigheid. Brieven schrijven is nog steeds een zeer effectieve manier van actievoeren. Onze groep heeft een speciale service voor thuisschrijvers. Zij ontvangen maandelijks voorbeeldbrieven. Wil je ook voorbeeldbrieven ontvangen? Je kunt kiezen of je een setje brieven per mail of op papier wilt ontvangen via https://voorburg.amnesty.nl/contact/